The gift that keeps on giving

Igår testade jag på livet som tvåbarnsmamma, i så där 90 minuter. Jag var barnvakt till lilla Ebba, min systerdotter. Det gick över förväntan! Vi hade det jättemysigt och Kakan var glad hela tiden. Ljuvliga ungar helt enkelt.

När Ebbas mamma kommit hem och det var dags för Kakan och mig att gå sträckte Ebba fram ett fint paket. Ni skulle sett henne, hon var så söt! I paketet låg detta kit med cellofanpåsar, snören och adresslappar som jag kan använda när jag ger bort bakverk eller praliner. Bra present! Jag misstänker att min syster hoppas att hon ska bli en av mottagarna framöver… The gift that keeps on giving, som de skulle sagt i Mad Men. (De gjorde väl det? Eller var det någon annan kampanj, kanske en riktig?)

Kittet var inhandlat i Leilas pop-up shop på någon mässa, men du kan säkert hitta samma sak på Leilas General Store.

Vad vill du få i din påse?

1 comment

  1. Margareta 19 oktober, 2012 at 10:06 Reply

    Dina nybakade äpple- och kanelbullar, tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: