Tankar om tårtor

I morse vaknade jag med ett kurr i magen. Jag hade drömt om en magisk tårta. Jag minns inte hur den såg ut eller om jag ens fick smaka. Den flög liksom bara omkring i min dröm. Jag undrar vad det kan betyda. Vad skulle Freud säga?

Jag vet i alla fall varifrån inspirationen kom, för just nu har jag Lomelinos tårtor som kvällslektyr. Om ni har missat denna fantastiska bakbok, eller bloggen Call me Cupcake måste ni kolla in dem. Linda Lomelino gör fantastiska grejer!

I november ska vi fira min lilla systerdotter Ebba som fyller 2 år. Jag tänkte försöka göra en fin barntårta och tänkte kanske använda dessa kakmått som jag hittade på Ikea förra helgen. Roligt form, god botten och fyllning, lite god frosting, lite flaggor eller annat. Vad tror ni? Ebba tycker visserligen mest om kokta morötter, men det kan ju finnas andra som vill ha tårta…?

1 comment

  1. Margareta 16 oktober, 2012 at 10:14 Reply

    Ebbas mamma vill mycket gärna ha tårta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: