Hej igen!

Hej!

Jag blir så glad att se att ni är här, trots att jag inte är det. Sedan i höstas har en massa saker hänt på en gång, bara bra saker, och lusten/orken/tiden har inte räckt till Saker jag bakar. Men nu, nu kanske det kan bli ändring på det.

Det snurrar en massa tankar i mitt huvud. Tankar om bakning, så klart, men också om trädgård, inredning och annat. Här kommer ett urval av inspiration som jag inte riktigt vet än hur jag ska plocka ner. Vi får se om något landar. Tänk, det kanske blir alltihop!

Kul att se er igen!

Nipprig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hängaren, från Ikeas Nipprig-kollektion, kanske skulle passa i sovrummet. Där kan jag hänga min fina kimono som jag fick i födelsedagspresent. Nipprig släpps nu på fredag 27 mars 2015.

rosa-vallmo-enk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag funderar mycket på växter till den lilla, lilla trädgård som vi nu besitter (Ja! Vi har flyttat till radhus! Mer om det längre fram). Vallmo och stäppsalvia vore en dröm. Den här bilden kommer passande nog ifrån Drömparken i Enköping. Jag funderar på en utflykt dit i sommar. Någon som har varit där?

Pecorino- och spenatomelett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men innan det blir sommar blir det påsk. I år hoppas jag få ställa till påsklunch med några goda vänner. För mig finns inga måsten till påsken – men goda ägg, sparris och en chokladtårta är ju alltid trevligt. De här små spenat- och pecorinoomeletterna ser fina ut och verkar synnerligen enkla att göra. Vad finns på era bord till påsk?

 Klicka på bilderna så kommer ni vidare. 

 

 

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: