Åh, bästa Lotta Lundgren…

Jag läser i förra numret av tidningen Fokus (ja, jag ligger lite efter) en intervju med Lotta Lundgren. Ni vet hon med den fantastiska numer nedlagda bloggen, sedemera kokboken ”Om jag var din hemmafru”, programledare för Landet Brunsås mm. Lotta och journalisten pratar om hennes tidigare karriär i reklamvärlden och avhoppet därifrån. Lotta säger:

– Nu har jag bara ett kortsiktigt mål. Det är att ha en bra dag. Det låter så banalt men jag menar det. En bra dag när allt funkar, när vi har det bra hemma. Sedan går jag till jobbet och har det bra där och så jag hem och vi har det bra. Sedan går jag och lägger mig. Jag längtar inte efter något mer.

Så där klok ska jag också bli när jag blir stor.

Intervjun i sin helhet hittar du här. Bilden på Lotta har jag lånat av Fokus.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: