Tjusiga kanelbullar, eller vad säger ni?

Tjusiga bullar

Ett måste när jag är hos mina svärföräldrar är att fylla frysen med kanelbullar. De älskar bullar, men inte att baka dem. Min svärmor är galet duktig på att laga mat och baka, men när det kommer till bullar slår jag henne faktiskt på fingrarna.

Jag var sugen på att testa en för mig ny knut, den så kallade bagarknuten. Nej, den kallas inte så i folkmun men ni vet vilken jag menar, den där supersnygga kanelbullen med en liten slå rakt över. Jag har inte riktigt fattat hur det går till, bara beundrat på avstånd. Som med mycket annat var det inte så svårt när man väl fick till knycken, även om jag kanske snurrade till det lite väl ibland. Här skulle jag kunna skriva en liten fras om att nu blir det andra bullar eller liknande men jag är lite för trött och får inte riktigt till det. Om du har ett bra bullskämt kan du väl kommentera?

I alla fall, tusen tack till Pain de Martin för filmen som avslöjar mysteriet.

 

 

Receptet på kanelbullar… ja, ta det som står på mjölpåsen, se till att köra rejält med fyllning och fuska inte med smöret. Då brukar det bli bra. Om det inte är bullrecept på din mjölpåse hittar du det recept jag bakar efter här.

 

 

Tagged: , , ,

Comments: 4

 1. Katarina 31 juli, 2013 at 09:52 Reply

  Snygga och goda 🙂

  • Elisabeth 31 juli, 2013 at 01:23 Reply

   Tack snälla. Snygga och goda är ju den bästa kombinationen! 🙂

 2. Malin´s Diner 2 augusti, 2013 at 11:26 Reply

  Mm, kanelbullar är min absoluta favoritfika. Gärna stora med mycket fyllning. Riktigt fina knutar du fick till, inte illa.

  Kram kram

  • Elisabeth 2 augusti, 2013 at 04:23 Reply

   Tack tack snälla Malin, precis vad jag ville höra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: