Ljuvliga små saker

Ibland hamnar jag i trans framför datorn och surfar på baktillbehör och porslin i timmar. Jag köper aldrig något, bara glor och drömmer om ett liv i pastell med ständiga tea parties.

Kolla bara på de här ljuvliga små sakerna från danska Miss Étoile.

Miss Etoile

Den söta tekoppen med ögon på är bara så… söt. De måste ha inspirerats av Mrs Potts och Chip från Disney’s Skönheten och Odjuret, tror ni inte det? Det finns en galet söt tekanna i serien också. Jag behöver verkligen inte en till tekanna och i vilket fall skulle jag nog köpa något mer klassiskt, tråkig som jag är. Men om jag hade obegränsat med plats och pengar så kanske…

Tror dock att det måste bli ett litet tea party snart. Nästa sökord: scones.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: