Kärlek på glas – min mandarin- & morotsjuice

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni har haft en bra morgon. Det hade jag, i alla fall efter att jag hade fått i mig frukost. Sällan vaknar jag på fel sida. MIn treåriga dotter börjar ofta dagen med sömnigt gos för att sedan putta på mig och säga ”Vakna nu snarkpåse!”. Överlag synnerligen mysigt. Men vissa dagar, nej, usch för morgon. Då är jag tacksam för juicepressen! I morse blev det juice på 3 ganska stora klementiner/mandariner (vad är skillnaden? ), en stor morot, ett par trötta kvistar mynta och en bit ingefära. Ingen av ingredienserna hade gjort mig lycklig i sig själv, men tillsammans… Kärlek på glas.

För ett par dagar sedan tog jag mig också i kragen och bakade Dansken, världens godaste danska rågbröd med recept ifrån Riddarbageriet. Superbra bröd till frukostmackan, eller som basen för smörrebröd. En grym gubbröra på blir till exempel helt fantastiskt. Receptet hittar du här. Om du inte gillar spiskummin, uteslut det bara.

I love it when we're juicing together

 

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: