Everybody needs good neighbours…

Gott från grannen!

Föreningen jag bor i är kanske en av världens trevligaste. Jag har aldrig träffat en otrevlig granne här och det sitter inga dryga lappar uppe ifall man skulle glömma tvätten i torkskåpet (inte för att jag någonsin skulle göra det…). När jag var uppe med en jäst och lite nybakta pepparkakor till grannen Sara passade andra grannen Sabrina på att lämna denna lilla påse i tidningsfacket. Jättegoda och söta shortbread med nonpareils. Hur trevligt är inte det? Tack!!

Sabrina har en jättefin blogg där hon bakar och lagar italienskt och lite annat. Hon tar också sjukt fina bilder. Kolla in den här!

Tagged: ,

Comments: 2

  1. Orchidea 18 december, 2012 at 04:41 Reply

    Tack så mycket! Du är så sött. Recept är lite speciell… degen innehåller kokta ägg gulor som gör att kakorna bara smälter i munnen (och man behöver ingen bakningspulver). Jag kommer att skriva recept på min blogg igem kort.
    Ciao.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: