Amerikanska pannkakor – igen

Pannkaka

Efter en halvrörig natt, som kröntes av en tidig tvättid och huvudvärk i kombination, fanns det bara en tänkbar frukost: amerikanska pannkakor. Jag har mitt standardrecept som jag alltid kör. Det blir alltid gott och innehåller inga konstiga ingredienser som man inte har hemma. Du hittar det här. Idag plockade jag dessutom fram stora hjärtpepparkaksformen och gräddade i. Maken blev mycket glad.

Det ska bli galet skönt med fyra dagars ledighet. Vi kommer att ha lite häng med kompisar och i övrigt försöka ta det så lugnt som möjligt. Ikväll blir det påskmiddag med grannarna så nu ska jag vispa ihop en chokladmousse till en tårta. Jag hittade receptet på ICA och av kommentarerna att döma har vi verkligen något att se fram emot! Jag återkommer med rapport.

Hoppas ni får en fin långfredag!

 

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: